Vouge 8793 igjen – fin genser!

Jeg har sydd meg enda en genser etter mønsteret som heter Vouge 8793. Det er et supert mønster, jeg måtte riktignok bruke god tid på tiplassning første gangen jeg sydde den, men det har lønt seg. Og er god læring til at det ALLTID lønner seg å tilpasse før en går i gang (og med “en går i gang” så mener jeg “jeg går i gang” 🙂 ) Den forrige genseren finner du her.

Genseren henger litt skjevt på bysten, den er helt symmetrisk.

Stoffet med de metalliske prikkene er kjøpt hos Stoffdronning, en stor stoffbutikk i Kristiansand. Absolutt verdt et besøk om du er i området. Nettbutikken er forsåvidt også godt utrustet – så det er lett å “gå på en smell” der 🙂

Hele genseren er sydd sammen med BARE rettsøm og sikksakk. Så du trenger IKKE noe fancy symaskin for å gjøre dette. Om du trenger en liten oppfrisking på rettsøm og sikksakk, så har jeg to episoder fra Ninas syrom om dette, som du kan se her:

Følg meg på facebook eller instagram @ninahovemyhre
Share
This entry was posted in Søm. Bookmark the permalink.