Stripeteppe-dilla!

Enda et nytt teppe har sett dagens lys!

Disse teppene er virkelig greie å sy! Og de blir så fine! Dette har jeg sydd av stoff jeg har kjøpt på e-bay for mange år siden. Så har jeg spart på de for å finne det perfekte prosjektet, og så kom jeg på det- dette blir perfekt pledd på hytten til mine foreldre.

Det ble gitt vekk i julegave så nå er et trygt å vise frem 🙂

Jeg bruker fleece på baksiden av teppene mine, da blir det skikkelig kosetepper og helt perfekte å slumre under på sofaen.

Om du aldri har sydd tepper før kan jeg anbefale dette som nybegynnerteppe. Jeg vender fremdeles tilbake til disse teppene selv om jeg kanskje ikke er så nybegynner lenger. De er raske å sy, og ikke minst – det blir fantastiske gaver. Og… det er en veldig fin måte å bruke opp litt rester på! Jeg har laget en forklaring til hvordan du lager selve stripedelen, den finner du her. 

Og så har jeg jo laget mønster på et slikt teppe med innsatte hjerter, det mønsteret (med veldig detaljert bildeforklaring til både hjerter, striper, kantene rundt og bakstykke) finner du på lenken her. 

Slik ser det teppet ut, jeg har kalt det Hjerter Dam (fordi det har 12 innfelte hjerter)

Følg meg på facebook eller instagram @ninahovemyhre
Share
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.