Foredrag i Tønsberg 30. august

Fra tid til annen får jeg hyggelige forespørsler om å holde foredrag. Det er ikke alle jeg har anledning til, men da Tønsberg husflidslag kontaktet meg før påske for å høre om jeg ville kommer på første samlingen deres til høsten, var jeg ikke i tvil. Her kan alle komme, du trenger ikke være medlem for å møte opp.

Jeg skal snakke om mitt gratis sykurs på nett, om rekruttering til søm generelt, litt om sosiale medier og håper å motivere til at mange melder seg på kursene til høsten. Mine kurs kan du jo alltid delta på – helt gratis – og en oversikt finner du enten ved å klikke på fanen øverst her på bloggen “Ninas syrom” – eller klikk her. 

I mellomtiden har du kanskje lyst til å se introduksjonsvideoen min, hva du trenger som nybegynner (og egentlig trenger du ikke mye annet altså!) Her finner du listen nedskrevet.

***

Lær å sy!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Følg meg på facebook eller instagram @ninahovemyhre
Share
This entry was posted in Lær å sy, Søm. Bookmark the permalink.