Ny jakke til mannen – Tempojakke i fleece

Mannen min er med i en lokal Tempo-klubb. Der kjører alle altså veteranmopeder, og jeg har tidligere vist frem setetrekket jeg sydde da han pusset opp denne.

Jeg har også tidligere vist frem broderimaskinen min, og fortalt at det er mannen min som stingsetter de aller fleste tingene jeg broderer i denne maskinen. Jeg har nemlig sånn passe tolmodighet til dette.

Og for ca et år siden stingsatte han logoen (eller – deler av logoen) til denne Tempo-klubben. Det tok rimelig lang tid, og jeg tror jeg broderte 7 prøver i full størrelse før han var fornøyd med hvordan det ble. Og da kom jo bestillingen – han ville ha en fleece-jakke.

Greit nok – men det har vært litt mye på listen i det siste, og dette har bare blitt skjøvet ned og ned og ned – så nå i ferien tok jeg fart. Og det er jo egentlig bare tull – det tok meg to timer totalt å få tatt mål, tegnet skikkelig mønster, klippet og sydd.

Han ble veldig fornøyd – og da er jo jeg også fornøyd!

Glidelåser er tidvis noe “herk” å sette i- for det må skje så nøyaktig. Det var vel egentlig den jeg brukte lengst tid på for å få pen, men med nok knappenåler så gikk det heldigvis bra på første forsøket.

Jeg har for noen år siden sydd en annen jakke etter dette mønsteret, den fikk også lommer foran. Det ville ikke mannen ha på denne.

Fleece og glidelås har jeg kjøpt hos Stoff og stil, mens sort ribb til bråt nede og på ermer er fra Quilteloftet på Brokelandsheia.

Det som er greit nå er at nå er mønsteret ferdig og klart, og passet perfekt. Om han nå vil ha en jakke til så vil det gå mye raskere (enn ett  år….) å få laget en til!

Følg meg på facebook eller instagram @ninahovemyhre
Share
This entry was posted in Søm. Bookmark the permalink.