Ny fleecejakke til mannen – igjen :-)

Jeg er en morgenfugl, og har i helgen sydd enda en ny fleecejakke til mannen.
Den forrige jakken , som ble laget for en fire ukers tid siden, bor på hytten. Jeg tenkte at han trengte noe å bytte på, for favoritten hans til nå er denne jakken som jeg strikket for litt over et år siden.  Han er varmblodig og bruker ikke andre ytterjakker.

Derfor – ny fleecejakke!

Totalprisen på en slik jakke er (stoff og glidelås fra Stoff og Stil):
Stoff (1,5 m polarfleece): 90 kronwe
Glidelås (75 cm delbar): 25 kroner
Totalt: 115 kroner
I tillegg litt ribb nederst på jakke og ermer.

Det er ikke verst for en hel jakke!
Dere ser jeg har brukt litt rester jeg hadde hjemme, men jeg har ganske mye igjen av den 1,5meteren jeg kjøpte på Stoff og Stil, så her kan det bli meregøy.

I denne laget jeg lommer i kontraststoff, det røde, og kantet med et elastisk stoff.
Hovedfargen på jakken heter mørk petrol.

I tillegg sydde jeg innsiden av kragen i rødt, det synes jeg ble litt stilig og heldigvis var han enig. En vet jo aldri 🙂

Jeg har kjøpt mønstret i en norsk nettbutikk som nå dessverre er nedlagt, men det kan kjøpes her på nett, direkte fra Tyskland. Nb! Syforklaringen er altså på tysk.

Nå har jeg lånt jakken i kveld for jeg har vært litt grøssen, og det jeg tenker da er at – hm! Fleecejakke er egentlig ganske deilig! Og jeg har ganske mye av den røde her på syrommet… Så kanskje? Fleecejakke til meg selv som sånn høstjakke? Jeg må tenke litt på den, men det er akkurat nå veldig fristende!

Følg meg på facebook eller instagram @ninahovemyhre
Share
This entry was posted in Søm. Bookmark the permalink.