Helproff veske – The Boronia Bowler Bag

Jeg har sydd en veske i skai som ble skikkelig stilig.

Mønsteret er fra butikken “Blue Calla Sewing Patterns” på Etsy, og selve mønsteret heter “The Boronia Bowler Bag”. Damen som lager disse mønstrene har masse helproffe veskemønstre, så det kan absolutt være lurt å ta en titt der, altså!

Slik ble min veske:

Jeg brukte skai på hele vesken.

Vesken er i fin størrelse og bli nok en favoritt. Det blir også så helprofft med litt sånn ekstra stæsj på – niter (eller nagler) til pynt på hankene, disse firkantete ringene for å feste hankene med og føtter under vesken. Ingenting av det er egentlig nødvendig, men du verden så stilig når det er montert på!

Vesken er stor og romslig når glidelåsen åpnes, og inni er det tre lommer, en åpen som er delt i to, og en lomme (på den andre siden) som har glidelås og er sydd på nøyaktig samme måte som den jeg beskriver her i filmen om innerlomme med passepoilert glidelås.

Her er bilde av glidelåslommen:

Og så må jeg jo, for gøy (og siden jeg har det) feste på lapp med navnet mitt.

Både niter og føtter er montert før vesken ble sydd helt sammen.

Og – å sy sammen når det er skai er litt utfordring, for knappenåler setter merker! Så her har jeg brukt slike klips for å holde alt på plass i de siste trinnene.

De fleste sybutikker har utstyr til dette, men jeg har kjøpt alt mitt hos Quilteloftet. Etter å ha vært i 3 butikker her jeg bor og ingen hadde niter, så ringte jeg Quilteloftet – og ikke bare hadde de der i butikken – de hadde mange pakker! Så der pleier jeg å få tak i det jeg trenger! I tillegg fikk jeg den fine, tynne skumgummien som dere ser på bildet over, den er festet på hele vesken.

Følg meg på facebook eller instagram @ninahovemyhre
Share
This entry was posted in Søm. Bookmark the permalink.