Strikket jakke og ullbukse – gratismønster

I sommer var vi på biltur i Sverige, og jeg fikk strikket en del da. Jeg hadde nok garn og var effektiv, så det ble noen plagg på de milene vi kjørte. Alt jeg laget fant jeg på Garnstudio sine sider, de har masse gratis og fine oppskrifter. Klikk på linkene under, så kommer du rett til gratis-oppskriftene.

Jakken heter Sleep tight, er strikket i størrelse 0/1 mnd i Drops baby merino i farge Lys blå 11.

Buksen heter First impression pants, og er også strikket med Drops baby merino. Jeg brukte ca 100 gram på denne i størrelse 0/1 mnd.

Dessverre – begge disse var for små til vår lange Olav. Buksen kunne vi nok ha brukt, men da hadde jeg jo også strikket buksen i Fanamønster, så behovet var ikke stå stort lenger.

Share
This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.