Et par strikkevotter til – Orange Blossom Love

Jeg har strikket enda et par av vottemønsteret Orange Blossom Love. Jeg hadde så lyst til å se hvordan disse vottene ble i litt mer kontrastfarger.

Disse er strikket i Sisu fra Sandnes garn, i sort og petrol. Jeg synes de ble litt fine med så stor kontrast, jeg.

Og jeg må si jeg liker godt å strikke votter, altså! Jeg liker tynt garn og tynne pinner, og synes det er trist å strikke veldig fine sokker, for de blir alltid slitt. Mens votter – de varer i en evighet! Så her synes jeg det er verdt å legge inn litt innsats.

Vottene strikkes med babyull på pinne 2,5 for å få en strikkefasthet på 32 masker og 26 omganger = 10 x 10 cm.

Mønsteret kan kjøpes på norsk på Amica Patterns, og på både norsk og engelsk på Ravelry. 

Share
This entry was posted in Amica Patterns, Strikking. Bookmark the permalink.