6 nye garnposer!

Noe av det enkleste å sy er disse garnposene! Og ikke minst er de veldig, veldig nyttige. Nå har jeg ikke lenger tall på hvor mange jeg har sydd, men jeg gir vekk fortløpende til strikkeglade venninner, så å ha noen sånne på lur er veldig smart!

Noen har jeg også solgt, men disse er så lette å lage at det gjør du lett, selv om du er helt nybegynner. Se nederst for fremgangsmåte!

Av og til skal det ikke mer til enn at jeg finner et veldig passende stoff, og denne gangen har jeg vært i hyllene hos Quilteloftet på Brokelandsheia, og fant dette med symotiver! Jeg klarte ikke motstå det, og av 30 cm (som gjerne er ferdig klippet i butikkene) så får du 3 garnposer + en liten rest igjen. Du må i tillegg har forstoff.

For målene til disse, tar du en titt her.  (men det er altså 30 x 30 – det er kortversjonen)

Fimen om hvordan du syr disse ser du her under, og nederst ser du tipset mitt til hvordan du setter på snorstoppere.

Share
This entry was posted in Søm. Bookmark the permalink.