Olav vokser – jeg syr bodyer i størrelse 68!

Jeg kan absolutt konkludere med at favoritt-bodymønsteret mitt akkurat nå er  Kuvertbody fra Halonsmula Design.

Her har jeg benyttet tiden når Olav sover til å klippe alle delene oppe i stuen, og så har jeg tatt litt nå og litt da og sydd de ferdige. Som dere så i tidligere innlegg går det egentlig ganske raskt så lenge jeg har alle kantbåndene ferdig klippet og klart i boksen sin.

Disse stoffene prøvde jeg å selge for et par år siden – og jammen er jeg glad for at de ikke solgte. Det var kanskje en mening med det? Olav er i hvertfall skikkelig kjekk i disse her.

Forbruket mitt av slike trykknapper er stort, så jeg holder på å sjekke litt hvordan jeg kan få ned prisen pr body. En pakke fra Prym koster på sybutikken i Larvik 99 kroner, da er det 10 knapper. Og det går minst 5 knapper pr body, så det blir faktisk for minst like mye i knapper som i stoff. Knappene i disse har jeg kjøpt på Stoff og Stil.

Jeg har tidligere vist dere hvor glad jeg er i Prym-tangen min, og bruker den også til disse knappene. Jeg har forløpig bare en video om denne tangen med plastknapper og maljer,men skal absolutt få laget en video om disse metall-trykknappene også.

 

Følg meg på facebook eller instagram @ninahovemyhre
Share
This entry was posted in Søm. Bookmark the permalink.