En gave til gutt i str 92, og nye størrelsesmerkelapper

Barnesetet vi kjøpte låste seg fast i isofix-delen i bilen. Det var ganske knotete å ikke kunne ta setet ut av bilen (og heller ikke bruke det i bil nr. 2). Mens det var til sjekk for å se om det kunne fikses, fikk vi låne barnesete av en kollega – og det reddet oss fra å måtte kjøpe nytt sånn på sparket.

Som takk har jeg sydd en genser til hennes sønn, i størrelse 92.

Jeg måtte også ha flere størrelsesmerkelapper, så jeg tok en kveldsstund og laget nye. Det er jammen en pirkejobb, og vanskelig å se – så noen steder ser dere at jeg har plukket vekk feil del av folien. Men jeg har nok likevel lapper nok for en god stund.

Mønsteret er fra boken til Meedom og Meedom, som jeg kan anbefale på det sterkeste! Det er en flott bok med grunnmønstre i alle størrelser opp til 92, og jeg skal senere forklare hvordan du enkelt bruker denne boken for å lage akkurat det mønsteret du vil – uten å kunne konstruere eller andre ting! Absolutt en bok å ønske seg.

Nå som jeg vet at det blir gutteklær jeg kommer til å sy, laget jeg de litt tøffe. Små WW bobler med størrelsen inni.

Share
This entry was posted in Søm. Bookmark the permalink.