Sy barnebunad selv!

Bunaden til Olav er helt ferdig! Og klarer jeg dette, så klarer også du det!2

I tillegg til alt jeg har vist frem tidligere (Jakke og halstørkle, vest med klokkelenke, bukse med knapper og sokkebånd og det jeg skrev om planleggingen) så har jeg sydd “sko” og lue. I de foregående innleggene finner dere linker til grunnmønstrene jeg har brukt. Luen er et mønster fra Hallonsmula design, men hva som helst av lue kan brukes.

Vesten passer perfekt!

Her ser dere hvordan den ordentlige bunaden ser ut (uten jakke)

Vi er alltid i Bøkeskogen i Larvik til barnetoget sammen med familien. Her er jeg i min Fanabunad og gutta i sine Vestfoldbunader.

Sko har jeg sydd etter mønster fra boken “Sy myke barneklær“, det er faktisk modellen på omslaget jeg har brukt til dette. I tilleg kjøpte jeg knapper (kofteknapper) på den lokale sybutikken, og sydde på som “spenner”.

 

Share
This entry was posted in Søm. Bookmark the permalink.