Sy treningstøy!

Jeg har hatt et behov for treningstøy. Ikke fordi jeg skal legge meg i hardtrening, men fordi det er behagelig å ha på når jeg gjør ting sammen med Olav. Og – ulempen er at alt av bukser som er tilgjengelig i butikkene nå er tights, og det er på ingen måte jeg så glad i.

I forbindelse med et kjolemønster ble jeg tipset om siden Hallå patterns, og da jeg kikket litt på mønstrene de selger, så kom jeg over dette buksemønsteret som heter “Lounge Pants” Det tenkte jeg kunne bli perfekt til treningsshorts, og etter å ha sydd disse, så må jeg si at de er perfekte for meg. Det kommer ikke helt frem på bildet, men jeg har svart bråt nederst og oppe i livet. Det er lettere å se når jeg er i bevegelse.

Å finne treningsstoff er ikke så veldig enkelt, men både Stoff og Stil har, og så fant jeg faktisk et veldig bra utvalg hos Stoffdronning – her kan dere se det. Buksestoffet er fra Stoffdronning.

T-skjorten har jeg også sydd etter et mønster jeg har brukt til vanlige topper tidligere. Jeg bare forlenget den litt slik at den ikke drar seg opp om jeg bøyer og tøyer litt. Stoffet i denne er fra Stoff og Stil.

Olav er akkurat 8 måneder på bildet, og stor nok til å sitte på ryggen nå!

Share
This entry was posted in Søm. Bookmark the permalink.