Veggiepose! Gratismønster!

Jeg har laget et nytt mønster for Amica Patterns, mønstersiden jeg har sammen med min venninne Elisabet. Nemlig et litt fint mønster på en Veggiepose (som vi kaller mønsteret), eller grønnsakspose om du vil.

En veggiepose syr du på ganske kort tid. Fordelen er at du kan bruke den veldig lenge. I dag brukes og kastes for mye plast. Sy derfor dine egne poser du kan ta med på butikken og handle grønnsaker og frukt i løsvekt. Posen veier nesten ingen ting, så den gjør ikke handleturen dyrere.

Gi vekk slike i forskjellige størrelser – eller sy og selg! Spre veggieposene i hele landet! Alt hjelper!

Og om du lager slike og legger ut bilder åpent på Instagram, tag gjerne med #Veggiepose og #Amicapatterns, så ser jeg det! Og det er så gøy å se det som andre syr fra de mønstrene vi har laget!

Jeg er i gang med en liten serie masseproduksjon av disse, se er skikkelig gøye å sy. Muligens kommer jeg til å legge noen få for salg, da selger jeg 2 for 120 kroner + porto (14 kroner tror jeg).

Du kan bruke gjenbruksstoffer (blondegardiner) eller nye stoffer, bare dra litt i stoffet slik at du ser at det tåler litt vekt. På posen på bildet har jeg 1 kg tomater, enda kunne jeg hatt flere i. Størrelsen velger du selvsagt selv, det er godt beskrevet i mønsteret hvordan du tilpasser til egne mål.

Ja, selvsagt det viktigste – gratismønsteret finner du her hos Amica Patterns

Det er sikkert mange av dere som har sett videoen min med grønnsaksposer, men denne her blir litt mer elegant!

Share
This entry was posted in Amica Patterns, Søm. Bookmark the permalink.