Ny treningsbukse (nummer 2)

Olav har fått sykkelvogn (som også kan gjøres om til pulk om vinteren) og vi har syklet litt turer. Det synes vi er gøy begge to.

Dere husker kanskje forrige treningsbukse jeg sydde? Vel, jeg har sydd en til, og den er kjempebehagelig!

Denne er sydd fra det samme mønsteret fra Hallå patterns, nemlig “Lounge Pants” . Fordelen er jo også at da jeg først hadde justert møsnteret (det må alltid gjøres) så går det jo mye raskere å sy plagg nummer 2.

Dette stoffet er også fra Stoffdronning – her kan dere se det. Det som er vanskelig med å kjøpe stoff på nett er at det er litt vanskelig å få helt inntrykket over hvordan det blir. Dette ble litt mer fargesprakende enn jeg hadde tenkt, men greit nok – vi synes på fortauet!

Jeg har kjøpt enda et stoff derfra, så det blir nok enda en treningsbukse på meg.

Share
This entry was posted in Søm. Bookmark the permalink.