Ulldress i restegarn

Jeg har absolutt sett fordelen av å ha hele strikkeplagg til Olav, og ikke todelte sett. Da slipper jeg at det går opp i “limingen” i livet, særlig når han settes inn og ut av barnesetet i bilen.

Denne dressen har jeg strikket av bare restegarn, og det var en hel liten million tråder å feste da jeg var ferdig. Men – det er jo fint sofa-arbeid om kvelden.

Selve dressen er strikket etter mønster fra Sandnes garn sitt hefte “klassikere 0-4”, og het Telemarksdress i Sisu. Dressen er strikket i forskjellige typer babygarn, også masse Sisu.

Alltid noe å se og vise 🙂

Dressen er strikket i størrelse 2 år og passer helt supert utenpå hverdagsklærne. Jeg må kanskje allerede nå begynne å planlegge strikkeplagg til neste vinter – ting tar litt lenger tid å ferdigstille nå. Og søm blir det svært lite av, tid på syrommet nedprioriteres i forhold til koselig lek med treklosser, duplo og pekebøker 🙂

Share