Edinburgh Yarn Festival og Portobello Hat

Jeg har vært på tur! Og ikke hvilken som helst tur, men til en kjempestor strikkefestival! Dette var i Edinburgh i mars, og byen var fylt med strikkeglade damer (og menn!). Jeg har tidligere vært på Knitting and Stitching show, som har alt av håndarbeid, mens EYF var garn-relatert over hele linjen. En del bilder fra festivalen ser dere nederst, og en kan klikke på bildene for å få de større. Jeg skal innrømme at kofferten VAR tyngre på vei hjem, lommeboken lettere og humøret på topp. Jeg skal få vist frem alt jeg kjøpte og hadde med hjem, og jeg begynner med denne strikkete lun, The Portobello Hat, hvor mønsteret var gratis på messen.

Jeg strikket ferdig luen min i Edinburg, og deilig var det, for det var friskt innimellom. Bildene er tatt på Edinburgh Castle, som er høyeste punktet i god omkrets, så der blåste det godt, selv om solen skinte deilig.

Lue på kanon

Det var så pent gjort i stand, garn og dusk kom i kjempefin strikkepose!

Lue med utsikten fra slottet.

Noen få bilder fra festivalen, samt alt fem handlelystne klare å få med seg!

Share