Jeg støtter Linda Marveng på Patreon – bli med du og!

Dere har sikkert sett at det er mange måter å finansiere prosjekter på for tiden. En fellesbetegnelse for slike ordninger er “Crowdfunding”, eller på norsk – folkefinansiering. Dette blir som en nettbasert dugnad, hvor det er litt forskjellige løsingene avhengig av hva du støtter.

Kickstarter, for eksempel, er et sted for de som ønsker å få et produkt opp og ut. Her kan du være med å støtte for at noen skal få nok kapital til å produsere en eller annen god ide de har. Avhengig av hvor mye du støtter, så kan du enten (til slutt) få et produkt, eller andre tind.

Hva er Patreon?

Patreon er et sted hvor du har mulighet til å støtte kunstnere og prosjekter som ikke nødvendigvis har fysiske produkter å selge (til sammenligning med Kickstarter).
Her er det normalt ikke produkter du støtter, men utøvede kunstnere, designere, forfattere – ja, masse fine folk!

Jeg var derfor ekstra glad da jeg fikk vite at venninne og designer Linda Marveng hadde opprettet en Patreon side. Det betyr at jeg kan støtte mer enn bare å klikke på “liker” på Facebook når hun legger ut nye, lekre design. Det betyr at jeg kan binde meg til et månedlig beløp for å være med på å støtte at hun kan fortsette å designe slik hun gjør. Det går an å støtte med akkurat så mye eller lite en vil, og fantastisk nok er det noe konkret å få tilbake her også! Avhengig av beløp en velger kan en få både nyhetsbrev, gratis mønstre og mere, så dette er virkelig vinn-vinn. Og velger du å støtte fra $5 i måneden så får du altså et valgfritt, gratis mønster hver måned!

Har du lurt på å støtte noen? Da synes jeg du skal gjøre det. For det er kanskje ikke så mye for deg – men det kan bety veldig mye for den som får støtten.

Jeg håper med dette å være med på at Linda kan fortsette å lage så lekre design som hun gjør, jeg har rett og slett ikke tall lenger på hvor mange av hennes design jeg har strikket. Kanskje noe for deg også?

Her finner du Linda Marvengs Patreon side

Share