Handlenett i gave til barnehagen!

Vi har vårt første barnehageår nå, og da hverken jeg eller mannen har vært i barnehage, så visste vi rett og slett ikke hva vi gikk til. Og jeg kan nesten ikke tro at alt barnehagen gjør! For hvilken omsorg som gis både barna og foreldrene er helt fantastisk. Og ikke minst aktiviteter, av alle slag!

Vi ville så gjerne takke på en måte som rakk frem, og fordi Olav nå sitter på fanget og løfter symaskinfoten når jeg syr (maskinen er elektonisk og han gjør dette ved å trykke på rett knapp – fingrene laaaaangt unna nålen!) så har vi laget handlenett til våre 5 engler.

Alle fikk trykk inni med god sommer, navnet og hilsen fra Olav. De ble veldig glad, så det var koselig. Men det viktigste er at vi fikk gitt beskjed at VI er glade for alt de gjør for oss!

Selve mønsteret er det jeg har kalt “Internett” og finnes hos Amica Patterns. Stoffene er kjøpt hos IKEA, og er egentlig noen gamle skatter. De er nemlig helt perfekte til handlenett som skal være litt stødig. Jeg kan absolutt anbefale at du titter i stoffhyllene til IKEA om du er på handletur. Selve håndtakene har jeg laget selv av rundstokker som jeg har gitt et lite malingsstrøk. Jeg har ikke malt de dekkende, for jeg synes det er fint at en ser trestrukturen, men erfaring med noen av de første nettene jeg laget var at å bare bruke ubehandlet tre, raskt ble veldig skittent.

Share