JUKSEBUKSE – nytt mønster!

Jeg er veldig stolt og glad! Jeg har publisert mitt første mønster for barneklær.
Mønsteret heter Juksebukse og du finner det selvsagt hos Amica Patterns her.

Mønsteret på Juksebukse er en litt tettsittende bukse, i størrelse 80-116. Vi anbefaler jersey til denne. Det er altså i alle størrelser: 80, 86, 92, 98, 104, 110 og 116. Det er ikke mindre enn 7 størrelser (og ikke mindre enn LITT jobb). Men – heldige meg! Jeg har fått fantastisk god hjelp med å sjekke størrelser og tekst! Ikke mindre enn 35 fantastisk frivillige har testsydd og gitt tilbakemeldinger. Dette er første gangen vi har bedt om hjelp til testsøm i Amica Patterns, og jammen ga det mersmak.

Det er ingen av testsyerne som har gitt seg med en bukse, så det tar jeg som et veldig godt tegn!

Buksen er sydd sammen på en litt morsom måte, veldig enkel, og derfor har navnet Juksebukse vært selvsagt! De fleste som testsydde denne buksen var nybegynnere, og støtte på ingen utfordringer når det gjalt å følge mønsteret!

Her hjemme har også Juksebuksen blitt en suksess og jeg har allerede sydd 3. Jeg ser at utover høsten kan jeg fint sy enda flere! Og jeg tror jammen jeg kan bruke samme mønsteret for å sy ullbukser, snakk om flaks!

Jeg kan jo fortelle hva annet som foregår på hobbysiden, og det er nemlig Juksebukse i størrelse dame (fra 34-60!) og så om litt håper jeg også på å få tegnet mønsteret i de resterende barnestørrelsene (122-164)

Share