Juksebukse til voksen – nytt mønster!!

Med fantastisk hjelp er mønsteret på Juksebukse til voksen testsydd med suksess fra størrelse 34-60! Jeg er derfor trygg på at du får et flott mønster her om du vil sy deg tights, lang eller kort, ullbukse, yogabukse, treningsbukse, feriebukse – eller bare en kosebukse! Du kan også sy for salg, og mønsteret finner du hos Amica Patterns her.

Mønsteret kommer med to alternativer i sidesømmen – helt vanlig, eller rynket:

Jeg skal være så ærlig å si at jeg ikke helt hadde troen selv. Jeg har ikke brukt tights siden 90-tallet, men nå er det i motebildet igjen. Og – for noen behagelige bukser! Jeg innrømmer litt forsiktig at jeg har bodd i disse buksene i det siste!

Mønsteret kommer i utgangspunktet i to lengder, lang og kort, med og uten rynking. Det er lett å justere lengden og ikke minst, høyden i livet. Buksen er nemlig skikkelig deilig og høy i livet!

Vel, jeg trenger både yogabukser og ullbukser, og kanskje noen ekstra tights også, så jeg dykker litt ned igjen på syrommet!

Share