Ny Juksebukse i viskosejersey!

Det er lett å få litt dilla. Når mønsteret først er tegnet av så er disse buksene veldig raske å sy sammen. En søm her, en søm der, og vipps ferdig bukse.

Denne er sydd i viskosejersey fra Stoff og Stil og er skikkelig tynn og deilig. Nei, det er ikke samme bilde som med forrige bukse til meg selv, men den tunikaen jeg har på er den eneste som er lang nok til at dette blir bra på bilder 🙂 Denne juksebuksen er sydd uten rynking i sidesømmen.

Buksen sydde jeg rett før vi reiste på ferie i sommer, og den var kjempedeilig feriebukse!

Den forrige er sydd i bomullsjersey. Den er litt tykkere enn viskosen, og føles litt varmere på.

Mønsteret på Juksebukse kommer i størrelse 32-60 og er testsydd i alle størrelsene med suksess, unntatt størrelse 32. Altså – ikke at det ikke var suksess, men jeg fikk ikke tak i noen som brukte størrelse 32. Vil du sy selv, så finner du mønsteret hos Amica Patterns her.

Share