Juksebuksemønster i ny størrelse – 122-164

Mine siste mønsterkonstruksjoner er ferdig testet i størrelse 122-164 både til jenter og gutter, og disse størrelsene har også gått gjennom kvalitetskontrollen av ivrige testere. Ikke bare det, jeg har også fått noen fantastiske bilder av barn i full fart i juksebukser, og tillatelse til å bruke dette i forbindelse med mønsteret!

En av testsyerne, Anne Bjørg, har sydd disse to buksene og tatt dette herlige bildet! Jeg ble helt forelsket!

Mønsteret finnes hos Amica Patterns, og nå kan vi konkludere med at mønsterserien Juksebukse er komplett – alle størrelser fra 80 til voksen 60, og prøvesydd i absolutt alle størrelser!

Jeg skal forresten skrive litt mer senere om interessen min for mønsterkonstruksjon. Jeg har faktisk gjort egenstudier i 9 år nå, og jeg synes det er kjempegøy. Dette minner meg jo veldig om konstruksjon, som vi hadde i “matten”, og det var morsomt. Så det å gjøre matematiske beregninger og få det til å stemme til en kropp er en utrolig følelse å få til. Så når jeg nå klarte alle disse størrelsene så blir jeg bare så glad, og får veldig lyst til å konstruere mer! Men dette skal få et eget innlegg med tips til bøker om du også vil lese deg litt opp!

Share