Votter i påskegave til barnehagen

Vi er så heldige å ha en fantastisk barnehage! For å vise dette har vi laget litt ting når det har vært sesongavslutninger. Til sommeren i fjor sydde vi handlenett, de kan dere se her. Og til jul laget vi poser til å ha pepperkakeformer i (eller selvsagt, hva en vil!). De ble aldri blogget, så her er bilde av disse:

Mønsteret til disse er Pepperkakesettet fra Amica Patterns, jeg har ikke gjort noen endringer til posen annet enn at jeg har brodert pepperkakene på maskin i stedet for hånd.

Men nå var vi altså kommet til påske. Og da skulle alle få votter. Votter, til en snørik og fin påskeferie. Men her ble det jo problemer, rett og slett. Ikke hadde vi snø, og ikke var barnehagen åpne slik at vi fikk levert disse vottene. Så votter lå innpakket og fikk først bli delt ut etter at barnehagene åpnet igjen i slutten av april.

Vottene er sydd etter mønsteret Hausenvotter, og det er også fra Amica Patterns.

Jeg klippet alle votter og fôr samtidig, og så er de brodert med sommerfugler, alle sammen. Avdelingen i barnehagen heter nemlig Sommerfulgene.

Her er alle vottene vi ga vekk:

Dette er favorittvottene mine, jeg har selv et par hjemme og på hytten som jeg har brukt i mange år. Jeg glemmer innimellom at jeg har det mønsteret, og det er dumt. Sånn som nå, da jeg hadde stoff igjen etter andre prosjekter, de er foret med fleece, og det bli ganske store “rester” igjen når jeg har sydd tepper. Jeg skriver “rester” for det er ikke nok til å sy klær, for eksempel, men til votter trengs ikke så store stoff-stykker. Så det ga jammen mersmak, så kanskje jeg syr litt mere votter innimellom, for jeg har også en del ull-stoffbiter som ikke er store nok til klær.

Share