Whisper-bluse, endelig noe til meg!

Nå er det veldig, veldig lenge siden jeg har sydd noe til meg selv. Det går for det meste i barneklær i jersey, og jeg begynner å bli litt lei at det er sånn “fres-i-vei” som, som jeg kaller det. Jersey, overlock, coverlock, kantbåndsapperat og full pedal. Så endelig – nå fikk jeg sydd meg en ny bluse, og den har jeg hatt planer om lenge!

Jeg følger en nettside/facebook som heter Wardrobe by Me. Det er en dansk dame som lager veldig fine symønstre for dame og herre. Skikkelig moteklær, men som ser veldig lett ut i det sømtekniske.

Denne blusen heter Wisper blouse and dress og kommer både i bluse og kjole-lengde. Mønsteret er laget for å bruke noe som heter Musselin, eller på engelsk – double gauze. Det er ikke så ofte brukt i klær til voksne, mer til barn, men flere stoffbutikker har nå et utvalg av dette. Jeg har kjøpt dette hos Stoff og Stil, her ser dere alt de har i stoffet. Blusen ble ferdig på et par kveldstimer, og jeg skal sy flere, med noen endinger.

Jeg vil ha den 5 cm lenger, og jeg skal stramme opp skuldrene litt, for jeg har veldig rette skuldre i forhold til “normalen”. I tillegg kommer mønsteret med forskjellige erme-lengder og mulighet for to forskjellige knappestolper, så alt dette skal jeg også leke med.

Share