GAP-jakke – litt fiksing måtte til

For halvannet år siden var jeg på strikketur til York. Da jeg var der, var vi også på “vanlig” shopping, som de siste årene da har blitt å se etter litt kule barneklær. Den uken hadde GAP butikken i York opphørssalg, og det var veldig billige klær. Jeg kjøpte derfor en del som ble brukt i fjor, noen klær som skulle brukes i år (en t-skjorte er allerede for liten uten å ha blitt brukt), og denne jakken, som faktisk er størrelse Small. Den trodde jeg var mer skolealder-størrelse, ikke 3 år og 5 måneder. Heldigvis prøvet vi den på, og den passet helt fint, med unntak av at jeg tror de har bommet da de klippet ut ermene – de var så trange at ikke armene passet i.

Jeg har derfor sprettet opp ermene til ca 5 cm ned på bolen, og klippet av erme-bråtene. Så laget jeg en ny mønsterdel og nye ermebråt, og sydde dette inn i ribb. Dette er jo ikke det gøyeste jeg vet – reparere og fikse, men jeg er veldig glad det er gjort, for jakken er super, og med ribb i ermene nå, så kommer de til å være deilig og elastiske.

Share