En helt enkel fleece-jakke

Jeg har laget en helt enkel fleece-jakke. Dette er jo sånn jeg lager ut fra grunnmønstrene jeg lager, og denne er basert på mønsteret som heter En helt enkel collegegenser, som er testsydd i alle størrelser mange ganger, men jeg har bare ikke kommet så langt at jeg har tatt jobben med å ferdigstille det. Men det er gøy, for de som har testsydd dette mønsteret, bruker det, og jeg bruker det masse. Og det er som sagt ikke egentlig mye jobb for å få ferdig det mønsteret, men jeg er ikke helt sikker på om det er av interesse. Om noen ønsker at jeg publiserer det mønsteret, send meg en melding på facbooksiden min, som nå heter Ninas syrom.

Men nok om det: Her er jakken:

Lommer må til for tiden. Jeg har heller ikke tall på alle de rene skruene vi har her hjemme nå 🙂

På ryggen sydde jeg bare inn pyntesømmer for å gi et inntrykk av struktur, den er helt flat, men det ser jo litt mer formsydd ut med litt mer sømmer. Disse sømmene er sydd med stoffet opp-net og med min coverstitch maskin. Tråden jeg bruker er helt vanlig symaskintråd, for orange er ikke akkurat det jeg bruker mest 🙂 Men det fungerer helt supert! Jeg spoler den opp på vanlige undertrådsspoler, og bruker av disse.

Share